Culorile celor patru anotimpuri în Seul

Oraşul Seul are patru anotimpuri distincte. Verile pot fi caniculare şi umede, în timp ce iernile sunt deobicei reci şi însoţite de zăpadă. Toamna este considerată deobicei frumoasă, când cerul e de un albastru glaciar, iar dealurile ce înconjoară Seulul se transformă într-un roşu radiant, în timp ce frunzele de arţar îşi schimbă culoarea. În zona centrală, frunzele galbene ale pomilor ginko scaldă oraşul într-o mare de aur.

Reclame

Posted on 15 noiembrie 2012, in Seul and tagged . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Salut, acesta este un comentariu.
    Ca sa stergi un comentariu, autentifica-te, si vizualizeaza comentariile postarii, acolo vei avea optiunea de a le edita sau de a le sterge.

  2. foarte frumos ! Dupa ce am citit absolut tot ca sa postat in pagina aceasta, am ramas placut surprinsa de ce exista in aceasta tara frumoasa…Imi doresc cu ardoare sa ajung macar odata acolo ,dar acesta nu-i decat un vis ptr mine . Voi muri si acolo nu voi ajunge niciodata . Totusi ramane sa aflu tot din informatiile voastre si sa ma bucur de serialele lor si de idolul meu Lee Min Ho…Va pup si va iubesc ptr ca ne bucurati cu informatiile acestea pretioase ptr cultura mea generala….SUCCES IN VIITOR !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: