(3) Ştiaţi că…?

Femeile din Coreea de Sud sunt din ce în ce mai zâmbitoare. Surâsul fetelor din Seul este datorat operațiilor estetice care le modifică linia buzelor.

Potrivit unui studiu realizat de Societatea Internațională a Chirurgilor Esteticieni, Coreea de Sud se situează pe primul loc la operațiile estetice. Aproape 20% dintre femeile din Coreea de Sud au suferit operații estetice.

Un nou tip de operație estetică este din ce în ce mai popular printre femeile sudcoreene. Femeile apelează la bisturiu pentru a-și modifica linia buzelor, astfel încât să pară zâmbitoare tot timpul.

Dr. Kwon Taek Keun, fondatorul clinicii AONE din Coreea de Sud, este cel care a realizat prima operație de acest fel, operație numită lifting al colțurilor gurii. Operația este una controversată și puțini medici o realizează.

O altă modă din Coreea de Sud este numită „aeygo sal”, care se traduce prin „ochi zâmbitori” sau „piele drăguță”. În vreme ce femeile din toată lumea depun mari eforturi pentru a-și acoperi cel mai mult pungile de sub ochi, femeile din Coreea de Sud urmăresc exact opusul: să și le amplifice, cu ajutorul machiajului sau chiar a operațiilor estetice. Ele cred că pungile de sub ochi le face să arate mai tinere și mai atractive.

Sursa: Realitatea.net

Reclame

About Airin

Sunt leneșă, îmi apăr interesele și se prea poate ca muzica coreeană să-mi fi distrus viața, dar nici că-mi pasă.

Posted on 21 septembrie 2013, in Fără categorie. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Sincer….prefer persoanele naturale. Sincer daca asa te-a lasat Dumnezeu de ce sa te plastifici din cap pana in picioare? Dar daca asta e mentalitatea lor….:| si nu numai, multi oameni din lumee recurg la operatii doar pentru look.

  2. Anyway , South Korea remains the best ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: