[CCC] Hyun Bin de-alungul ultimilor ani (1)

Întrucât autorul de față a început să urmărească drama „Secret Garden” (bine, a început s-o urmărească mai de mult, dar nu i-a plăcut și a renunțat imediat, iar acum când s-a gândit să-i acorde o a doua șansă nu vrea să mai iasă din casă din cauza ei), acestuia i-a venit o idee strălucită pentru o nouă rubrică – „CCC”!

Mai pe scurt, „CCC” vine de la „Ce cred coreenii?” deoarece, să fim serioși, v-ați întrebat probabil de multe ori ce mentalitate au acești oameni ca națiune, ce cred despre unii, despre alții etc. Așadar, articolele din această rubrică vor conține comentariile coreenilor de la diverse articole postate pe internet. De aceea voi menționa doar aici (deoarece ca să menționez la fiecare articol e obositor) că sursa mea principală în engleză (care traduce din coreeană) este site-ul Netizen Buzz!

Așa că repet, întrucât de vreo trei zile stau pe capul vărului meu ca să văd „Secret Garden” (are viteza internetului mai bună, ok?), m-am gândit să mă axez în această primă parte pe un actor minunat (și nu cred doar eu asta) numit Hyun Bin!

 

Hyeri îl alege pe Hyun Bin ca partenerul ei din „We Got Married”

Articol original: Hyeri din Girls’ Day: „Vreau să filmez //We Got Married// cu Hyun Bin, i-am văzut toate operele!”

Scurt rezumat:

„Îl vreau pe seniorul Hyun Bin indiferent de ce. Chiar îl plac. I-am văzut toate operele până în prezent, atât de mare fană sunt. Mi-a plcut de el foarte mult în //The worold they live in// și //My name is Kim Sam Soon//. […] de la început la sfârșit, mi-a plcăut numai de seniorul Hyun Bin.”

Comentarii:

 1. [+65, -3] Mă întreb cât de jos ar trebui ca nivelul lui Hyun Bin să scadă ca el să facă asta ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ (nota autorului: ㅋ este litera „k” în alfabetul coreean; este folosită ca echivalent al sunetului „kekeke” care, pentru coreeni, este precum „hahaha”-ul din limba română).
 2. [+60, -5] Spune asta în timp ce știe cine este fosta iubită a lui Hyun Bin (nota autorului: fosta iubită a lui este actrița Song Hye Gyo)?

  Song Hye Gyo

  Song Hye Gyo și Hyun Bin

 3. [+58, -4] Cred că ai avea o șansă mai mare să câștigi la loterie.
 4. [+54, -4] Hyun Bin nu știe cine ești ㅋ
 5. [+42, -4] Abia cu un an în urmă Hyeri n-ar fi fost niciodată la nivelul la care să fie în stare ca măcar să pronunțe „H”-ul din „Hyun Bin” ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Să ai o viață fericită cu Park Hyun Bin (nota autorului: Park Hyun Bin este un cântăreț de trot, gen de muzică care pentru coreeni este precum folclorul, sau muzica populară, pentru români; după cum se observă împarte același prenume cu actorul Hyun Bin, de-aici aluzia).
 6. [+35, -3] Hyun Bin… visuri mari.
 7. [+33, -3] Hyun Bin nu e la nivelul la care să filmeze „We Got Married”. Trezește-te din vis, copilă.

Hyun Bin își termină serviciul militar

Articol original: Eliberare. Hyun Bin, înlăcrimat: „Am râvnit la actorie.”

Comentarii:

 1. [+1,224, -57] Ai câștigat un cupon care îți interzice să mai fii detestat pe internet VREODATĂ.
 2. [+988, -46] E real… El chiar e aici!!!
 3. [+961, -42] A devenit iubitul fiecărei femei mulțumită rolului său din „Secret Garden”… și și-a câștigat dreptul să nu fie niciodată detestat de niciun bărbat mulțumită deciziei sale de a se înrola în Marină. Nu există nimic, ci numai succes rămas pentru el de-aici încolo! Prosperă, Hyun Bin!!!

Articol original: Eliberare. Hyun Bin: „Cel mai mult am vorbit cu Jang Dong Gun la telefon.”

Comentarii:

 1. [+362, -8] Niciodată în viața mea n-am fost atât de fericit să aud știri despre o celebritate fiind eliberată. Eu chiar, cu adevărat, îl felicit pentru că este eliberat.
 2. [+220, -8] S-a întors!!!
 3. [+203, -16] Ca și bărbat, chiar îl respect și am considerație pentru el… Celebritățile suportă mai ușor având în vedere că ei pot merge în unități de promovare… dar el a mers tocmai în Marină. Văzându-l pe Hyun Bin și apoi uitându-mă la oamenii precum Mincinosul Moo Yeol, Kim Servici Public, Tuse Tuse Yoochun… aceștia sunt patetici (nota autorului: se știe că toți bărbații sănătoși între 20-30 de ani trebuie să se înroleze în armată pentru aproape 2 ani în Coreea de Sud – da, ei încă au serviciul militar obligatoriu; cu toate acestea, celebritățile au avantaje datorită pilelor lor din industria muzicii: pot lucra într-un birou dacă au avut un accident cât de mic, ori se „prefac” că fac parte din armata propriu-zisă – au mai multe zile libere, facilități față de un soldat normal, pot sări peste antrenamente etc.; din acest motiv bărbații obișnuiți urăsc celebritățile care „păcălesc” sistemul militar; totuși, spre deosebire de aceste „specimene”, Hyun Bin aici de față a făcut exact opusul: în loc să se codească să scape cât mai ușor de armată, acesta a decis să servească în Marină unde este CEA MAI GREA ȘI DURĂ PARTE din tot serviciul militar coreean, de-aici și respectul oamenilor obișnuiți pentru el).

  Hyun Bin în Marină

Articol original: Hyun Bin, ceremonie de eliberare în lacrimi. „Am râvnit la actorie.”

Comentarii:

 1. [+423, -26] Sincer, chiar și ca bărbat, el este uimitor! La vârsta de 30 de ani acesta a mers la dura Marină. Voi, toate celebritățile cu serviciu public, mergeți să învățați de la el.
 2. [+331, -18] Hyun Bin are fiecare drept din lume să verse acele lacrimi.
 3. [+316, -29] Ah… Simt că mulți bărbați vor fi afară să bea în noaptea asta ㅠㅠ (nota autorului: ㅠeste litera „yu” în alfabetul coreean; imită lacrimile)

Controversa serviciului militar al lui Rain eclipsează știrile despre relația lui cu Kim Tae Hee

Articol original: Serviciul militar al lui Rain îi transformă scandalul în nimic

Comentariu:

 1. [+625, -23] Asta arată cât de uimitor este Hyun Bin în perspectivă din nou.

Articol original: Hyun Bin dezvăluit că a renunțat la vacanța-recompensă… diferit de Rain„controversa tratamentului special.”

 1. [+683, -38] Rain este cel care a a acționat cu calmitate lăudându-se despre înrolarea lui în serviciul activ, și totuși și-a schimbat direcția către celebritate după numai trei luni de serviciu? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ Încearcă să înveți de la Hyun Bin. Alții tremură în frig chiar acum, nț.
 2. [+606, -6] Hyun Bin este o persoană uimitoare.
Reclame

About Airin

Sunt leneșă, îmi apăr interesele și se prea poate ca muzica coreeană să-mi fi distrus viața, dar nici că-mi pasă.

Posted on 20 iulie 2014, in Fără categorie. Bookmark the permalink. Un comentariu.

 1. Hyun Bin e un zeu!!Ce gropite dragute,awwww!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: